Uw Communicatie Coach communicatie coachING   Jennke van Dongen

Wat is communicatie coaching?
Klankbord, spiegel of mentor ‘on the job’

U kunt mij als communicatiecoach benaderen als klankbord voor  vragen of problemen op het gebied van corporate- marketing-, in- of externe communicatie. En voor het versterken van uw persoonlijke communicatievaardigheden. U krijgt ondersteuning en feedback vanuit mijn expertise als coach in combinatie met al mijn bagage als communicatieadviseur en -manager. Op die momenten dat u het nodig hebt. Als ‘sparring-partner’ bij lastige (strategische) kwesties, een deskundige blik bij allerhande communicatievraagstukken of mentor in uw dagelijkse praktijk.

Wat doet de communicatiecoach?
Slim meedenken, toetsen of samen aan de slag

Ik help u bij het oplossen van communicatievraagstukken in uw organisatie, het op een hoger plan brengen van de bestaande communicatie, verdere professionalisering van (communicatie)medewerkers of een -afdeling. Dat kan door inhoudelijk slim mee te denken, terugkoppeling te geven op uw werk, of heel praktisch te helpen.

Om uw persoonlijke communicatie te verbeteren gebruik ik als coach uiteenlopende methodieken, waaronder spiegelen, oefenen op specifieke vaardigheden, inzet van handige tools, rollenspellen of meekijken bij een praktijksituatie.

Door mijn kennis en ervaring als trainingsacteur kunt u nog beter en realiistischer oefenen om nieuw gedrag of vaardigheden aan te leren.

Hoe werkt de communicatiecoach?
Sessie, e-coaching, teambijeenkomst of meelopen

Na een eerste gesprek krijgt u een offerte. Vooraf bepalen we het resultaat, de looptijd, locatie voor de coaching, aard en frequentie van de inzet, en specifieke persoonlijke wensen. Soms maakt een test deel uit van een coachtraject.
Er zijn verschillende mogelijkheden of combinaties:

  • Eén op één coaching gericht op een specifieke vraag of probleem; dan zijn 3-5 gesprekken meestal voldoende.
  • Af en toe sparren of meedenken, zo vaak als u dat nodig vindt.
  • E-coaching. 
  • Tijdelijk meewerken in het team of op uw afdeling.
  • Hulp bij het maken van een jaarplan, strategie of visie
  • Het opzetten of begeleiden van intervisiebijeenkomsten en inhoudelijke teamsessie(s).
 
 

Uwcase

Sparren maar ook een kritisch tegengeluid krijgen van een echte vakvrouw

lees meer

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

COM
MU
NI
CA
TIE


BUSKEN HUETLAAN 9 1401 BB Bussum 06 51 09 90 18 info@uwcommunicatiecoach.nl