Uw Communicatie Coach UW COACH   Jennke van Dongen

Na ruim 20 jaar als strategisch communicatieadviseur en erkend coach heb ik een brede ervaring opgedaan in heel uiteenlopende organisaties en situaties.

Ik werk met veel plezier als als interim-manager, projectleider, adviseur en oplossingsgerichte coach voor o.a. overheden, gezondheidszorg, overheden, zakelijke dienstverlening en maatschappelijke organisaties.

Mijn communicatie expertise, tools en instrumenten, én vaardigheden op het gebied van persoonlijke coaching zet ik graag in om het beste in u en uw mensen boven te halen.

Ik ben betrokken geweest bij organisatieveranderingen, strategische planvorming, positionering, stakeholdermanagment en grote complexe in-externe communicatieprojecten/programma's .

Sinds 2009 maak ik als strategisch communicatieadviiseur deel uit van de Communicatiepool voor de Rijksoverheid 

Als externe zie ik het als een voordeel ik de frisse blik van buiten met de kennis van binnen te verbinden. Daarom werk ik graag on the job, dan weet en voel ik wat er speelt. Beweging, enthousiasme en resultaat kenmerken mijn aanpak.

Samenwerking

Naast een eigen praktijk werk ik op projectbasis samen met verschillende gespecialiseerde communicatie- en organisatiebueaus in de rol van interimmanager, adviseur, of coach. De laatste tijd ben ik vaker actief in de gezondheidszorg

Links

http://www.onlyhuman.nl

http://www.brain-box.nl/

http://www.thecarefactory.nl/
https://www.rijkscontracten.nl/
http://www.resetmanagement.com

http://www.detrainingsacteurs.nl

Mijn Linked in pagina

 
 

“Binnen je mogelijkheden, buiten je kader”

“Als vakcoach geef ik mensen  net dat zetje om beter presteren. Hun kwaliteiten aanspreken en ze tools geven om snel resultaat te boeken. Dat geeft de ander en ook mijzelf een kick.

Hoe ervaren of professioneel je ook bent, je komt zelf moeilijk buiten je eigen kaders. Feedback op je werk en handelen brengt je zoveel verder. En toch doen we dat nog maar weinig. Terwill het eigenlijk helemaal niet zo ingewikkeld is.

Ik merk dat er veel behoefte is aan een ervaren sparring-partner, die het vak vanuit meerdere posities kent. Klankborden houd je scherp, maakt het voor jezelf gemakkelijker en heeft altijd effect. Vaak weten we wel wát er moet gebeuren, maar de wetten van de praktijk zijn grillig."

 

COM
MU
NI
CA
TIE


BUSKEN HUETLAAN 9 1401 BB Bussum 06 51 09 90 18 info@uwcommunicatiecoach.nl